steunzolen

Steunzolen op maat: hoogtechnologisch precisiewerk.

Een op maat gemaakte orthopedische steunzool volstaat vaak om de meeste klachten aan voeten of hogerop in het lichaam te verminderen of helemaal te verhelpen. Elke steunzool wordt bij House of Feet perfect op maat van uw voet gemaakt.  Voorafgaand aan de productie is er een analyse van het probleem en een nauwkeurige digitale opmeting.  Vervolgens wordt de steunzool gemaakt, perfect aangepast aan de specifieke noden die u heeft.

Veel patiënten getuigen van verbeterd stap- en loopcomfort maar ook vaak van een aanzienlijke verbetering van hun nek- en rugklachten.  De voeten dragen ons ganse lichaam, een beetje steun is vaak onontbeerlijk

Waarom steunzolen?  

Voor wie

Onze voeten dragen ons ganse lichaam.  Vaak ontstaan er klachten bij overbelasting, ontsteking, hielspoor e.a.  Klachten kunnen ontstaan aan de voeten, maar ook hogerop: knieën, heupen, rug, …  Een goede op maat gemaakte steunzool volstaat doorgaans om de klachten te verhelpen of toch aanzienlijk te verminderen.  Iedereen die ongemakken ondervindt heeft baat bij wat extra steun voor de voeten.  Ook sporters, die vaak hun voeten maar ook spieren en gewrichten intensief belasten, maken vaak gebruik van steunzolen.  Wist je dat vele professionele sporters klant zijn bij House of Feet?

VOORDELEN

Je stapcomfort verbetert aanzienlijk

Je hebt minder tot geen pijn meer

Je ontlast de voeten

Je hebt meer evenwicht en stabiliteit

Je sportprestaties verbeteren

Je voorkomt problemen hogerop in het lichaam

Zo gaan we te werk

Orthopedische steunzolen worden bij House of Feet individueel gemaakt op basis van een voetafdruk, en al dan niet na een voetanalyse. Bij reumatische, diabetische, artrotische en peesaandoeningen werken we bijna altijd op een gipsafdruk zodat de vorm van de steunzool de voetbogen 100% ondersteunt.

De materialen voor de orthopedische steunzolen variëren in functie van de aandoening en het gebruik. Voor een sporter werken we eerder met zachte en halfzachte materialen, terwijl we voor iemand die beroepshalve veel rechtstaat of moet stappen eerder de voorkeur geven aan hardere materialen. De keuze gebeurt steeds in overleg met de arts en de patiënt

 

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00
BE 0415.794.755