ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Op maat gemaakte orthopedische schoenen zijn sinds 50 jaar onze specialiteit.

House of Feet combineert 50 jaar ervaring met handwerk en de modernste technologieën om tot een optimaal resultaat te komen. Wij werken voornamelijk met kalfs- en  geitenleder van Europese oorsprong. De orthese of steunzool, die altijd mee verwerkt is in de schoen, is gemaakt met de nieuwste materialen en zorgt voor een optimaal comfort bij het stappen. Elke schoen wordt afgewerkt volgens de smaak van de klant, maar we helpen u graag met tal van voorbeelden om u te inspireren. Bekijk er enkele onderaan deze pagina.

Waarom orthopedische schoenen? 

Voor wie

Schoenen die goed zitten zijn cruciaal om je mobiel en vrij van pijn te houden.  Comfortschoenen, al dan niet in combinatie met steunzolen, bieden vaak een oplossing.  Maar niet altijd.  Bij hardnekkige klachten en afwijkingen aan de voet (platvoet, holvoet, blessures, …), maar ook hogerop het lichaam (rug, schouder, gewrichten,…) bieden op maat gemaakte orthopedische schoenen vaak soelaas.  Deze zijn speciaal ontworpen om de voet extra te ondersteunen.

Denk niet dat alleen ouderen orthopedische schoenen dragen; voetafwijkingen komen immers op alle leeftijden voor.    Goede ondersteuning vanaf jonge leeftijd kan heel wat latere problemen hogerop in het lichaam voorkomen.

VOORDELEN

Je stapcomfort verbetert aanzienlijk

Je hebt minder tot geen pijn meer

Je herwint je mobiliteit

Je hebt meer evenwicht en stabiliteit

Je voelt je zekerder

Je voorkomt problemen hogerop in het lichaam

LOOKBOOK
ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Wij zijn er bijzonder fier op dat onze orthopedische schoenen niet als dusdanig herkend worden in het stadsbeeld. Hedendaagse schoenen moeten er modern, hip en elegant uitzien. Bij House of Feet kunt u kiezen uit een brede waaier van materialen, kleuren en modellen. Blader even door ons lookbook.  Je vindt er een kleine selectie uit onze vele realisaties. Downloaden hoeft niet.  Gewoon eenmaal klikken en je kunt bladeren.

Zo gaan we te werk

Alles start met een goed gesprek.  Het probleem wordt geanalyseerd.  Via digitale metingen wordt het voetprobleem in kaart gebracht.  Cruciaal in het productieproces is het maken van een unieke individuele leest.  Dit is de basis voor het maken van een schoen die als gegoten zit.  We hebben het hiernaast kort voor u in beeld gebracht.

 

HET VERHAAL VAN MIJN VOET

Dirk vertelt hoe zijn op maat gemaakte schoenen zijn leven veranderden.

HEB JE EEN VRAAG?

WIL JE EEN AFSPRAAK?

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00
BE 0415.794.755