5x

Ultra Light

Ze zijn zo licht dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt,  maar toch bieden ze de nodige steun en comfort.   Hieronder 5 toppers uit onze collectie die je doen zweven!

Ganter

GANTER schoenen zijn een combinatie van modieus en stabiel lopen. De 4-puntenzool begeleidt de voet over zijn natuurlijke afrollijn.  De gesloten contrefort zorgt voor extra steun.

Hartjes

HARTJES staat niet alleen voor lekker lopen. De schoenen worden verwerkt uit natuurlijke materialen met milieuvriendelijke productietechnieken.  Deze lichte, comfortabele sneaker heeft een handige rits.

Alice

Pas als een schoen voldoet aan onze criteria op het gebied van comfort en ondersteuning geven we haar onze naam: Alice.  Ontdek een aangenaam lichte sandaal die toch voldoende ondersteuning biedt.

Wolky

Wolky staat gelijk aan comfort. Het anatomisch gevormde voetbed, de spe­ciale Wolky-zolen, het slimme ontwerp van leest en pasvorm, de gedegen afwerking, de afgewogen materiaal-keuze, de aandacht voor styling en kleur. Elk aspect van een paar Wolky’s is doordacht, getest en ontwikkeld. Het resultaat is langdurig plezier van modieuze schoenen.  Van optimale verstelmogelijkheden tot extreem flexibele loopzolen.  Verrassend licht aan de voet.

Hartjes

Slow Fashion, met de nadruk op duurzaamheid en comfort.  Hartjes maakt een statement tegen snelle wegwerpmode en maakt schoenen waar je jarenlang plezier van hebt. Blijvend elegant, zoals deze vederlichte instappers.

Op zoek naar wat inspiratie?  Blader even door ons lookbook.  Je hoeft niets te downloaden of te installeren, even klikken en je kunt bladeren.  Net als je digitale krant: op je pc, laptop, tablet en zelfs je telefoon. Downloaden hoeft niet.  Gewoon eenmaal klikken en je kunt bladeren.

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00
BE 0415.794.755