VOETZORG IN ANTWERPEN

House of Feet neemt
Frank Borghs over.

Tom Boerjan, CEO House of Feet

Tom Boerjan, CEO

12 januari 2022

House of Feet is niet in één dag ontstaan. Al vijf generaties lang bouwen we aan een onderneming die is uitgegroeid tot een modern, eigentijds orthopedisch centrum met een betrouwbare reputatie in heel België.

Om onze landelijke dekking te vergroten nemen we de handelsactiviteiten over van onze Antwerpse sectorgenoot Frank Borghs uit Deurne. Daarmee wordt House of Feet één van de belangrijkste spelers in steunzolen, orthopedische schoenen en medische voetzorg in België.

De overname brengt het totaal aan service centra op zes. Naast het hoofdkantoor in Brugge heeft House of Feet ook vestigingen in Ieper, Oostende, Lokeren, Aalst en nu ook Deurne.

  • orthopedische schoenen op maat
  • steunzolen op maat
  • medische voetzorg
    • behandelen van eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels
    • plaatsen van nagelbeugels
    • diabetische voetbehandeling

“De Belgische gezondheidszorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De levensverwachting stijgt en de zorgvraag neemt toe. Ziektes zoals diabetes, aangeboren voetafwijkingen of sportletsels zijn dagelijks een voorkomende oorzaak van voetproblemen. Met de overname van Frank Borghs in Deurne, wordt het voor Antwerpse klanten nog makkelijker om zich van uitstekende voetzorg te voorzien.”

Tom Boerjan

CEO, House of Feet

Adres

Lundenstraat 39
2100 Deurne

tel

03 324 00 41

OPEN

ma 8-16u30
di 8-18u
wo 8-12u30
do 8-16u30
vr 8-12u30
za-zo gesloten

SERVICE CENTER

Voor maatname en afhaling van schoenen en steunzolen op maat.  Ook semi-orthopedische schoenen.

Hebt u vragen? Wenst u een afspraak?

03 324 00 41

MAIL ons

Winkel van uw keuze:

ontvang onze nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een 10-tal keer per jaar een korte nieuwsbrief in je mailbox.  Toch niet wat je ervan verwacht?  Eén klikje en we schrappen je terug uit de mailinglijst.

privacy

House of Feet
Monnikenwerve 171
8000 Brugge

De Prêtre Orthopedie nv
BE 0415 794 755

Tel

050 31 68 00

Volg ons
house of feet pro

Hier vinden professionals in de zorg extra informatie i.v.m. steunzolen, orthopedische schoenen, diabetesschoenen, etc... 

pro.houseoffeet.be

Het project van House of Feet wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF).

Met dit project willen we werkbaar en wendbaar werk creëren zodat mensen met veel plezier komen werken. Op die manier kunnen onze medewerkers hun talenten ten volle benutten en verder ontwikkelen. Door hen meer te betrekken in het volledige proces realiseren we verandering, met als resultaat een win-win voor medewerkers, maatschappij, markt en organisatie.