STEUNKOUSEN

Sockwell.  Beenmode met een sterk verhaal.

Ingestuurd, Sockwell

In het bijzonder zal het zwangere vrouwen, wandelliefhebbers en mensen met een staand beroep en/of gevoelige voeten, zoals diabetici, aanspreken. Zij krijgen geen last meer van snel vermoeide en opgezette voeten en benen.

Hoe dat kan? Door de unieke materialenmix en de speciale breitechniek zorgen de Sockwell compressiekousen voor een betere bloedcirculatie, zodat opeenhoping van vocht in benen en voeten wordt tegengegaan, terwijl de kans op spataderen sterk wordt verkleind.

Twee compressieklassen

Blokken, strepen, stippen, randmotieven en hippe prints geven de kousen en sokken extra ‘aantrekkingskracht’. De combinatie van merinowol en bamboe maken dat de voeten een constante temperatuur houden en remmen de vorming van bacteriën en geurtjes. Bovendien voorkomt deze uitgekiende materialenmix jeuk en is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een wolallergie. 

“Door de unieke materialenmix en de speciale breitechniek zorgen de Sockwell compressiekousen voor een betere bloedcirculatie”

De compressiekousen zijn er in twee sterktes: klasse 1 (15-20 mmhg) en klasse 2(20-30mmhg). Klasse 1 is ideaal voor iedereen die gewoon extra comfort wil en niet eerder dit soort kousen heeft gedragen. Bij klasse 2 zijn mensen gebaat, die wel al ervaring hebben met compressiekousen, maar graag een modische kleur en een leuk dessin willen. Ook voor dunne kuiten is deze serieuzere compressiekous geknipt.

 

Sockwell

Diabetessokken

De speciale, naadloze sokken voor gevoelige voeten (diabetessokken) zijn gemaakt van dezelfde materialen en zodanig gebreid, dat ze nergens kunnen knellen. Daar waar de voet afwikkelt is de sok iets dunner, zodat dit extra soepel gaat. Evenals bij een aantal compressiekousen hebben deze sokken een voetbedje in de vorm van een subtiele verdikking; heel prettig bij het lopen, terwijl de schoenen geen maat groter hoeven te zijn.

Zowel de sokken als de kousen zijn in drie maatgroepen verkrijgbaar: S/M voor de damesmaten 35 tot 38, M/L voor de dames- en herenmaten 39 tot 43 en L/XL voor de herenmaten 44 tot 47.

 

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00