HOUSE OF FEET NEEMT SCHAEPS ORTHOPEDIE UIT DEURNE OVER.

Eigen redactie

Na de overname van Frank Borghs in 2021 werd recentelijk Schaeps Orthopedie uit Deurne overgenomen. Schaeps Orthopedie is een vertrouwde naam in het Antwerpse als aanbieder van orthopedische producten.  Er is een selectief aanbod van comfortschoenen, diabetesschoenen, post-operatieve schoenen, enz…  Schaeps Orthopedie beschikt over een eigen atelier waar orthopedische schoenen en steunzolen op maat worden gemaakt.

Wat verandert er bij Schaeps Orthopedie?

House of Feet ‘by Schaeps’ wordt de nieuwe naam en er volgt een aanpassing van de huisstijl. De zaakvoerders, Dhr. en Mevr. Schaeps, gaan na vele jaren van toewijding en hard werken met pensioen.  De rest van het Schaeps-team blijft actief in de zaak. De activiteiten blijven gevestigd op hetzelfde adres, Turnhoutsebaan 92-94 te Deurne.  Ook de activiteiten van Frank Borghs, Lundenstraat 39 te Deurne, worden vanaf 1 januari 2024, overgebracht naar dit adres.

Waarom deze overname?

De eisen die aan onze producten en diensten worden gesteld worden groter.   En dat is terecht. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technologische innovaties bieden steeds meer en betere oplossingen voor tal van orthopedische problemen.  Dit vergt anderzijds grote inspanningen op het gebied van investeringen, assortiment, personeel, opleidingen, enz.. De opname in onze groep van Schaeps Orthopedie zal er toe bijdragen dat deze inspanningen nog efficiënter kunnen worden verdeeld. Tevens vergroten we hiermee onze landelijke dekking waardoor het voor onze Antwerpse klanten eenvoudiger wordt om zich van uitstekende voetzorg te voorzien.

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00