7X TIPS BIJ NIEUWE STEUNZOLEN.

Eigen redactie

1. Het is heel  normaal dat u aan het dragen van steunzolen zal moeten wennen (spierpijn, vermoeide voeten,…) Het is in die gevallen raadzaam om het dragen van uw zolen geleidelijk op te bouwen.  Zo draagt u ze bv. de eerste dag  1 à 3 uur, de tweede dag 2 à 5 uur, … Na twee weken moet u de steunzool gewoon zijn. Indien u dan nog hinder zou ondervinden aarzel niet om ons te contacteren

2. Voetklachten verdwijnen niet altijd onmiddellijk na het dragen van steunzolen. Maar na 4 tot 6 weken zou er toch een duidelijke verbetering moeten zijn. Indien dit niet het geval is dient u terug contact op te nemen met de voorschrijvende arts.

3. Steunzolen geven pas een optimaal resultaat indien ze gedragen worden in schoenen van goede kwaliteit

4. Na verloop van tijd kan de toplaag van de steunzool slijtage vertonen. Indien dit gebeurt vóór de vernieuwingsdatum kunt u met ons contact opnemen voor een kosteloze opknapbeurt

5. Voor sportieve doeleinden vervaardigen wij steunzolen met een flexibele, schokdempende en afwasbare toplaag. Graag adviseren we u daar in.

6. Indien de steunzolen vochtig zijn laat je ze best drogen op kamertemperatuur en zeker niet op een radiotor of andere warmtebron.

 7. Mogen wij u er ook aan herinneren dat volwassenen van de mutualiteit tweejaarlijks recht hebt op een paar steunzolen. Voor mensen jonger dan 18 is dat zelfs jaarlijks.

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00