COMFORTSCHOENEN

Onze collectie comfortschoenen combineert stapcomfort met elegantie en hedendaags design.

Mooie schoenen vind je overal.  Maar elke voet is anders en bijna de helft van alle volwassenen heeft wel een of ander klein voetprobleem.  Vaak niet zo erg, maar soms wel storend en vaak de oorzaak van grotere problemen in de toekomst, aan de voeten of hogerop in het lichaam.  House of Feet kan u helpen met een uniek aanbod comfortschoenen, deskundig samengesteld door onze podologen én onze stylistes.  Kom eens langs. U zult merken dat uw toegenomen stapcomfort niet ten koste gaat van elegantie en stijl.

Voor wie

Voor iedereen. Ook zonder uitgesproken voetafwijkingen bieden comfortschoenen je immers gewoon meer comfort.  Je voeten kunnen meer aan: wandelen, winkelen, een staand beroep uitoefenen,  …

Is er een voetafwijking dan zijn zijn schoenen die goed zitten cruciaal om je mobiel en vrij van pijn te houden.  Comfortschoenen, al dan niet in combinatie met steunzolen, bieden doorgaans een oplossing. 

Goede ondersteuning vanaf jonge leeftijd kan ook heel wat latere problemen hogerop in het lichaam voorkomen.

VOORDELEN

Je schoen voelt gewoon goed aan

Je stapcomfort verbetert

Je voeten kunnen meer aan

Je voorkomt problemen hogerop in het lichaam

BEKIJK ONS

LOOKBOOK LENTE-ZOMER

Op zoek naar wat inspiratie?  Blader even door ons lookbook.  Je hoeft niets te downloaden of te installeren, even klikken en je kunt bladeren.  Net als je digitale krant: op je pc, laptop, tablet en zelfs je telefoon.

Downloaden hoeft niet. Gewoon klikken en bladeren!

HOUSE OF FEET
Monnikenwerve 171
8000 Brugge
T 050 31 68 00
BE 0415.794.755